Gęsina jest kaloryczna i bardzo tłusta,
a mimo to uznawana jest za jedno z najzdrowszych mięs!
Zawiera ona nawet 10 razy więcej kwasów jednonienasyconych,
które podnoszą poziom dobrego cholesterolu, a obniżają zły!
Chronią przed chorobą niedokrwienną serca, a nawet zawałem serca!
A przede wszystkim gęsina, dobrze przygotowana, jest wyśmienitym mięsem!
Przyjdź i wspólnie z nami naucz się ją przyrządzać
i dowiedz się jakie dodatki pasują do niej najlepiej!
Warsztaty trwają około 3- 4 godzin zegarowych.
Na czas warsztatów zapewniamy Ci deskę, nóż i wszystko czego potrzebujesz do gotowania!
Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach
Prowadząca EWA BAŁDYŚ-JAKUĆ
Szef kuchni z dużym doświadczeniem w kierowaniu pracą kuchni, tworzeniu kart menu, jak również w szkoleniu przyszłych kucharzy. Finalistka wielu konkursów gastronomicznych, między innymi zdobyła II miejsce na Festiwalu Kuchni Podlaskiej w 2008 roku oraz I miejsce na Wielkim Finale Konkursu Kulinarnego Gala „TUR-GASTRO-HOTEL”. Uważa, iż smakujemy nie tylko ustami, a przede wszystkim oczami, dlatego dużą uwagę przykłada do wyglądu dań.Proszę czekać