Gratka dla miłośników Kuchni TAJSKIEJ!
Szef Kuchni, Kamil Paszkowski przygotował Państwu całkiem nową,
jeszcze gorącą propozycję menu!
Tym razem zgłębimy całkiem nowe smaki,
zrobimy zupełnie nowe menu i poznamy Tajską Kuchnię od innej strony!
W naszym menu:
1. Zupa z krewetkami, kolbami kukurydzy i czarnym pieprzem.
2. Miodowa kaczka w czerwonym curry.
3. Kanapka z policzkiem wieprzowym, konfiturą z cebuli i majonezem Sriracha.
4. Kremowy napój z mango i kokosem.
Czujecie się przekonani?
Zapraszamy do zapisów!
Warsztaty trwają około 3- 4 godzin zegarowych. Na czas warsztatów zapewniamy Ci deskę, nóż i wszystko czego potrzebujesz do gotowania! Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach
Prowadzący KAMIL PASZKOWSKI
Kamil Paszkowski- na co dzień Head ChefProszę czekać