Zapraszamy na spotkanie z dziczyzną!
Pod okiem Ewy Bałdyś Jakuć, profesjonalnej szefowej kuchni przyrządzimy niezwykle pyszne dania z wyjątkowego mięsa.
Ewa Bałdyś przekona Was ( jeśli jeszcze takiego przekonania nie macie ),
że mięso z dziczyzny smakuje genialnie.
Nauczymy się przyrządzać i doprawiać tak, by wydobyć z mięsa to co najlepsze.
Zobaczycie, że wyjdziecie z tych warsztatów oczarowani!
Do zobaczenia przy wspólnym stole!
Warsztaty trwają około 3- 4 godzin zegarowych. Na czas warsztatów zapewniamy Ci deskę, nóż i wszystko czego potrzebujesz do gotowania! Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach
EWA BAŁDYŚ-JAKUĆ
Szef kuchni z dużym doświadczeniem w kierowaniu pracą kuchni, tworzeniu kart menu, jak również w szkoleniu przyszłych kucharzy. Finalistka wielu konkursów gastronomicznych, między innymi zdobyła II miejsce na Festiwalu Kuchni Podlaskiej w 2008 roku oraz I miejsce na Wielkim Finale Konkursu Kulinarnego Gala
„TUR-GASTRO-HOTEL”. Uważa, iż smakujemy nie tylko ustami, a przede wszystkim oczami, dlatego dużą uwagę przykłada do wyglądu dań.
Prywatnie wielbicielka kuchni ekologicznej. Uprawia warzywa i owoce, z których przygotowuje dania dla najbliższych.
Proszę czekać